где можно купаться во Львове, озероЦього літа безпечно відпочивати і купатись можна у двох озерах в Брюховичах та одному у Винниках. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цього літа є три водні об’єкти, на яких організовано масовий відпочинок з дотриманням усіх вимог безпеки людей – санітарних норм, належного облаштування пляжу, наявності рятувальних служб і медпункту. Це два озера у Брюховичах і одне – у Винниках. Інші ж водойми на території Львова є непридатними для купання.

Так, у смт. Брюховичі купальний сезон відкрито на двох озерах – озері ТзОВ "Колиба" (3-тє озеро) та озері ФОП "Савчук" (1-ше озеро). Також одне озеро ТзОВ "Колиба" призначене для риболовлі (2-ге озеро). У м. Винники відпочинковий сезон відкрито на базі відпочинку "Озеро Винниківське" ТзОВ "Краківський ринок".

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, на всіх трьох озерах проведені необхідні роботи для якісного та безпечного масового літнього відпочинку містян, та всі озера мають технічні і дозвільні документи на проведення купального сезону у 2017 році. Зокрема, очищені плеса і дно водойм, підготовлені і облаштовані пляжі та прилеглі території, позначені межі купання на акваторії буями помаранчевого або червоного кольору. Обладнані медичні пункти, є гучномовне сповіщення і спостереження, людей постійно попереджують, де можна, а де не можна купатися. Є рятувальні пости зі всіма необхідними засобами, підготовленим персоналом. Також проводяться  планові забори води для аналізу.


Этим летом безопасно отдыхать и купаться можно в двух озерах в Брюховичах и одном в Винниках. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Этим летом есть три водные объекты, на которых организовано массовый отдых с соблюдением всех требований безопасности людей - санитарных норм, надлежащего обустройства пляжа, наличия спасательных служб и медпункта. Это два озера в Брюховичах и одно - в Винниках. Другие водоемы на территории Львова непригодны для купания.

Так, в пгт. Брюховичи купальный сезон открыт на двух озерах - озере ООО "Колыба" (3-е озеро) и озере ЧП "Савчук" (1-е озеро). Также одно озеро ООО "Колыба" предназначено для рыбалки (2-е озеро). В г. Винники для отдыха сезон открыт на базе отдыха "Озеро Винниковское" ООО "Краковский рынок".

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, на всех трех озерах проведены необходимые работы для качественного и безопасного массового летнего отдыха горожан, и все озера имеют технические и разрешительные документы на проведение купального сезона в 2017 году. В частности, очищены плеса и дно водоемов, подготовлены и обустроенные пляжи и прилегающие территории, обозначены границы купания на акватории буями оранжевого или красного цвета. Оборудованы медицинские пункты, проводится громкое оповещение и наблюдение, людей постоянно предупреждают, где можно, а где нельзя купаться. Есть спасательные посты со всеми необходимыми средствами, подготовленным персоналом. Также проводятся плановые заборы воды для анализа.