ДТП, ГородокУ місті Городок зіткнулися три автомобілі, один з водіїв загинув. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 14 червня, близько 12.10 на вулиці Львівській у місті Городок.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля ЗАЗ Sens, 60-річний львів’янин, виїжджаючи на головну дорогу, не надав переваги в русі автомобілю Mercedes, за кермом якого перебував 36-річний житель Радехова, в результаті відбулося зіткнення. Після цього в автомобілі в’їхала Skoda Fabia, яка рухалася позаду Mercedes під керуванням 33-річної місцевої мешканки.

Від отриманих травм водій Sens помер у кареті швидкої допомоги дорогою у лікарню. Інформація про постраждалих уточнюється.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

74c64bff657c8142f8f1ade34525e91b.jpg


В городе Городок столкнулись три автомобиля, один из водителей погиб. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло сегодня, 14 июня, около 12.10 на улице Львовской в ​​городе Городок.

Как предварительно установили полицейские, водитель автомобиля ЗАЗ Sens, 60-летний львовянин, выезжая на главную дорогу, не предоставил преимущества в движении автомобилю Mercedes, за рулем которого находился 36-летний житель Радехова, в результате произошло столкновение. После этого в автомобиле въехала Skoda Fabia, которая двигалась позади Mercedes под управлением 33-летней местной жительницы.

От полученных травм водитель Sens умер в карете скорой помощи по дороге в больницу. Информация о пострадавших уточняется.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.