зникла дитина, львівПравоохоронці розшукали шестирічного хлопчика, який заблукав у лісі під Львовом. За даними Головного управління Нацполіції у Львівській області, до Шевченківського відділа поліції 14 березня о 21.35 за допомогою звернулася 43-річна львів'янка. Жінка повідомила про те, що її шестирічний син пішов кататися на велосипеді і досі не повернувся.

За словами матері, син із бабусею були на дачі в Брюховичах. Близько 14.00 хлопчик взяв велосипед і пішов кататися. За ним побіг домашній собака. Виявивши відсутність дитини, мати з бабусею спочатку намагалися розшукати його своїми силами, а коли зрозуміли, що їм це не вдасться, звернулися за допомогою в поліцію.

У пошуках дитини були задіяні близько 350 осіб - понад 150 правоохоронців, а також рятувальники, сусіди та небайдужі громадяни.

Пошуки почалися о десятій годині вечора. Близько 2.40 в лісовому масиві, на відстані близько чотирьох кілометрів від дачі, дитину знайшли. Його повернули батькам. Хлопчик був наляканий, але неушкоджений. Він розповів, що спочатку катався на велосипеді, а потім побіг за собакою в ліс і заблукав.


Правоохранители разыскало шестилетнего мальчика, заблудившегося в лесу под Львовом. По данным Главного управления Нацполициы во Львовской области, в Шевченковский отдел полиции 14 марта в 21.35 за помощью обратилась 43-летняя львовянка. Женщина сообщила о том, что ее шестилетний сын пошел кататься на велосипеде и до сих пор не вернулся.

По словам матери, сын с бабушкой были на даче в Брюховичах. Около 14.00 мальчик взял велосипед и пошел кататься. За ним побежал домашний песик. Обнаружив отсутствие ребенка, мать с бабушкой сначала Пытались разыскать его своими силами, а когда поняли, что им это не удастся, обратились за помощью в полицию.

В поисках ребенка были задействованы около 350 человек - более 150 правоохранителей, а также спасатели, соседи и неравнодушные граждане.

Поиски начались в десять часов вечера. Около 2.40 в лесном массиве, на расстоянии около четырех километров от дачи, ребенка нашли. Его вернули родителям. Мальчик был напуган, но невредим. Он рассказал, что сначала катался на велосипеде, а потом побежал за собакой в лес и заблудился.