карманник, маршруткаНа Площі Різні, що у Львові, у маршрутці пильні громадяни виявили чоловіка, який вкрав мобільний телефон у дівчини, та повідомили про це у поліцію. Про це інформує Управління поліції охорони у Львівській області

Учора в маршрутному таксі №5 пасажири викрили 44-річного чоловіка, який поцупив мобільний телефон у мешканки Кам’янка-Бузького району. Небайдужі громадяни негайно зателефонували на "102". Інформація про правопорушення була передана поліцейським наряду групи реагування Управління поліції охорони у Львівській області, які затримали зловмисника.

Подія зареєстрована за ст. 185 кримінального кодексу України, з’ясовуються всі обставини скоєного кримінального правопорушення. Винному загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.


На Площади Разные, во Львове, в маршрутке бдительные граждане обнаружили мужчину, который украл мобильный телефон у девушки, и сообщили об этом в полицию. Об этом сообщает Управление полиции охраны во Львовской области

Вчера в маршрутном такси №5 пассажиры разоблачили 44-летнего мужчину, который украл мобильный телефон у жительницы Каменка-Бугского района. Неравнодушные граждане немедленно позвонили на "102". Информация о правонарушении была передана полицейским наряда группы реагирования Управления полиции охраны во Львовской области, которые задержали злоумышленника.

Происшествие зарегистрировано по ст. 185 Уголовного кодекса Украины, выясняются все обстоятельства совершенного уголовного преступления. Виновному грозит штраф от 50 до 100 необлагаемых минимумов доходов граждан или общественные работы на срок от 80 до 240 часов, или исправительные работы на срок до двух лет, либо арест на срок до шести месяцев, либо лишением свободы на срок до трех лет.