Алексей Гончарук, визитПрем’єр-міністр України Олексій Гончарук прибув на Львівщину з робочим візитом через ситуацію з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі. Про це пише “Перець”. 

Учора, о 18:30, його літак приземлився у ДП Міжнародний аеропорт "Львів".

Міністр планує їхати до Новояворівська.

Нагадаємо, що у Львівській області ситуацію з опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі визнано надзвичайною техногенного характеру. Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, відповідне рішення прийняли у межах позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 


Премьер-министр Украины Алексей Гончарук прибыл во Львовскую область с рабочим визитом из-за ситуации с отопительным сезоном в Новояворовске и Новом Роздоле. Об этом пишет "Перец". 

Вчера, в 18:30, его самолет приземлился в ГП Международный аэропорт "Львов".

Министр планирует ехать в Новояворовск.

Напомним, что во Львовской области ситуацию с отопительным сезоном в Новояворовске и Новом Роздоле признана чрезвычайной техногенного характера. Как сообщает пресс-служба Львовской ОГА, соответствующее решение приняли в рамках внеочередного заседания областной комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций.