нож, трамвай, карманникПоліцейські закликають зголоситись очевидців поранення у трамваї №8 у Львові чоловіка, який намагався перешкодити кишеньковим злодіям вкрасти телефон у дівчини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 13 жовтня, о 17.55 у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом "проникаюче поранення грудної клітини зліва" госпіталізований 45-річний львів’янин.

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік отримав ножове поранення під час проїзду у трамваї №8 між зупинками "Кінотеатр Довженка" – "Верхній Шувар" у період між 16.10 – 16.30. Як пояснив поранений, він став очевидцем того, як невідомі чоловіки намагались викрасти мобільний телефон у дівчини, та перешкодив їм. Тоді один із зловмисників завдав йому удару ножем у груди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи зловмисника.

Усіх, хто був очевидцем скоєння злочину: їхав у трамваї, очікував на зупинці, проїжджав повз місце події із увімкненим відеореєстратором, або володіє будь-якою іншою інформацією, що може допомогти встановили обставини події та особу зловмисника, просять зголоситись на оперативну лінію 102.


Полицейские призывают объявиться очевидцев ранения в трамвае №8 во Львове мужчины, который пытался помешать карманникам украсть телефон у девушки. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Вчера, 13 октября, в 17.55 в Сыховский отдел полиции поступило сообщение от медиков о том, что в реанимационное отделение одной из львовских больниц с диагнозом "проникающее ранение грудной клетки слева" госпитализирован 45-летний львовянин.

Как предварительно установили правоохранители, мужчина получил ножевое ранение во время проезда в трамвае №8 между остановками "Кинотеатр Довженко" - "Верхний Шувар" в период между 16.10 - 16.30. Как пояснил раненый, он стал очевидцем того, как неизвестные мужчины пытались похитить мобильный телефон у девушки, и помешал им. Тогда один из злоумышленников нанес ему удар ножом в грудь.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от пяти до восьми лет. Полицейские проводят оперативно-розыскные мероприятия для установления личности злоумышленника.

Всех, кто был очевидцем совершения преступления: ехал в трамвае, ожидал на остановке, проезжал мимо место происшествия с включенным видеорегистратором, или обладает любой другой информацией, которая может помочь установили обстоятельства происшествия и личность злоумышленника, просят сообщить на оперативную линию 102.