авиарейс, Львов - МиланЗі Львова до Мілану запускають новий авіарейс наступного тижня. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Із Львівського аеропорту ім. Данила Галицького стартують ще  7 нових рейсів. Про це 13 жовтня під час робочого візиту на Львівщину розповіли Міністр інфраструктури Володимир Омелян та очільник Львівщини Олег Синютка.

"Аеропорт Львів тішить здобутками, в нього є дуже цікаві 7 нових напрямків, про які незабаром оголосить його директор Тетяна Романовська спільно з очільником області", - зазначив Володимир Омелян.

Очільник Львівщини анонсував, що вже з наступного тижня зі Львова стартує авіарейс до італійського Мілану. Олег Синютка наголосив: "Цього тижня ми повинні перетнути планку в мільйонного пасажира за рік. Зараз для цього є всі підстави".

Що ж до перевізників-лоукостів, то Володимир Омелян додав, що в Україні і, зокрема, у Львівському аеропорту вони таки з'являться, однак не швидше аніж наступного року.

"Я докладу усіх зусиль, щоб лоукостери в Україні були. Реалістично про це говорити, тому що у них теж є свої плани і планування їхніх польотів, наявність парку літаків. Ми можемо говорити про це не раніше другої половини 2018 року. Але вони в Україні точно будуть", – обнадіяв Володимир Омелян.


Из Львова в Милан запускают новый авиарейс на следующей неделе. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Из Львовского аэропорта им. Данила Галицкого стартуют еще 7 новых рейсов. Об этом 13 октября во время рабочего визита во Львовскую рассказали Министр инфраструктуры Владимир Омелян и глава Львовской Олег Синютка.

"Аэропорт Львов радует достижениями, у него есть очень интересные 7 новых направлений, о которых вскоре объявит его директор Татьяна Романовская совместно с главой области", - отметил Владимир Омелян.

Глава Львовской анонсировал, что уже со следующей недели из Львова стартует авиарейс в итальянский Милан. Олег Синютка отметил: "На этой неделе мы должны пересечь планку миллионного пассажира в год. Сейчас для этого есть все основания".

Что касается перевозчиков-лоукостов, Владимир Омелян добавил, что в Украине и, в частности, во Львовском аэропорту они таки появятся, однако не раньше чем в следующем году.

"Я приложу все усилия, чтобы лоукостеры в Украине были. Реалистично об этом говорить, потому что у них тоже есть свои планы и планирование полетов, наличие парка самолетов. Мы можем говорить об этом не раньше второй половины 2018 года. Но они в Украине точно будут", - обнадежил Владимир Емельян.