дачный микрорайон, ветераны АТО, построят, улица ЗамарстыновскаяСьогодні, 14 червня головний архітектор проекту презентує детальний план забудови дачного мікрорайону для ветеранів АТО на вулиці Замарстинівській. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

14 червня відбудеться зустріч з головним архітектором проекту детального плану території земельних ділянок, що розташовані за межами Львова по вул. Замарстинівській на території Львівської міської ради для забезпечення потреб воїнів АТО.

На ці цілі передбачається територія площею 20,9 га. Перший етап реалізації проекту складає від 3 до 7 років. Як повідомив головний архітектор проекту Юрій Столяров, передбачено розташувати 143 дачних будинків, а також громадських та господарських будівель для обслуговування кооперативу. Забудова формується вздовж двох проектованих вулиць. Будівлі дачних будинків, що проектуються, – одно- та двоповерхові з мансардою, в основному окремо стоячі будівлі (два зблокованих будинки), граничною висотою до 10 м.

Замовником містобудівної документації є Львівська обласна державна адміністрація, розробником — ДП ДІМП "Містопроект".

Місце презентації плану: великий сесійний зал Львівської міської ради (м. Львів, пл. Ринок, 1). Початок о 18.00.


Сегодня, 14 июня главный архитектор проекта представит детальный план застройки дачного микрорайона для ветеранов АТО на улице Замарстыновской. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

14 июня состоится встреча с главным архитектором проекта детального плана территории земельных участков, расположенных за пределами Львова по ул. Замарстыновской на территории Львовского городского совета для обеспечения потребностей воинов АТО.

На эти цели выделяется территория площадью 20,9 га. Первый этап реализации проекта составляет от 3 до 7 лет. Как сообщил главный архитектор проекта Юрий Столяров, предусмотрено разместить 143 дачных домов, а также общественные и хозяйственные здания для обслуживания кооператива. Застройка формируется вдоль двух проектируемых улиц. Здания проектируемых дачных домов - одно- и двухэтажные с мансардой, в основном отдельно стоящие (два сблокированных дома), высотой до 10 м.

Заказчиком градостроительной документации является Львовская областная государственная администрация, разработчиком - ДП ДИМП "Мистопроект".

Место презентации плана: большой сессионный зал Львовского городского совета (г. Львов, пл. Рынок, 1). Начало в 18.00.