Богдановская, ремонт, движениеРух транспортних засобів на вул. Богданівській буде перекрито з 18 квітня по 31 травня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначили в департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, з 10.00 18 квітня до 20.00 31 травня буде перекрито рух для транспортних засобів на вул. Богданівській (від вул. Старознесенська до вул. Кривчицька дорога (непарна сторона).

Перекриття руху транспортних засобів зумовлене проведенням дорожньо-ремонтних робіт. Роботи виконує "ОНУР Конструкціон Інтернешнл".


Движение транспортных средств по ул. Богдановской будет перекрыто с 18 апреля по 31 мая. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как отметили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, с 10.00 18 апреля до 20.00 31 мая будет перекрыто движение для транспортных средств по ул. Богдановской (от ул. Старознесенская до ул. Кривчицкая дорога (нечетная сторона).

Перекрытие движения транспортных средств обусловлено проведением дорожно-ремонтных работ. Работы выполняет "ОНУР Конструкцион Интернешнл".