Між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів облаштовують новий громадський простір. Новизна простору в тому, що відповідно до історичного контексту, рів наповнять водою, яка рухатиметься по колу. З 17 лютого, у зв’язку з ремонтними роботами, буде повністю перекрито прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної.

«На цій ділянці проводяться роботи з капітального ремонту території між вул. Винниченка та оборонним муром ансамблю монастиря Бернардинів (Церква св. Андрія). У зв’язку з ремонтними роботами буде встановлено огородження будівельного майданчика, і з 17 лютого прохід через підземний та наземний переходи з вул. Валової до пл. Соборної буде повністю перекрито. Просимо вибачити за тимчасові незручності та користуватися надземними переходами", — повідомили в управлінні охорони історичного середовища ЛМР.

Нагадаємо, у Львові планують провести капітальний ремонт території між вул. В. Винниченка і оборонним муром ансамблю Бернардинів та облаштувати тут новий громадський простір. Вартість робіт, згідно з договором, укладеним між управлінням охорони історичного середовища і підрядною організацією ПП «ТЕРМОБУД-КИЇВ», становитиме 10,5 млн. грн. Роботи виконують за бюджетні кошти міста.