ребенок, изъяли, Львов, семьяУ Львові поліцейські спільно з працівниками соціальної служби вилучили дитину з неблагополучної сім'ї. Хлопчику, якому ще не виповнилось й року, лікарі поставили попередній діагноз "переохолодження, гіпертрофія, затримка психо-фізичного розвитку, анемія та рахіт". Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дитину було вилучено на підставі рішення Франківської районної адміністрації. Коли працівники сектору ювенальної превенції Франківського відділу поліції разом з працівниками соціальної служби та служби у справах дітей прийшли у квартиру, розташовану в одному з будинків по вулиці Княгині Ольги у Львові, хлопчик плакав, а його мати перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Сусіди повідомили правоохоронцям, що у квартирі часто збираються шумні компанії, розпивають спиртне, а дитина часто плаче та не отримує належного догляду, оскільки мати зловживає алкоголем.

Немовля доставили у лікарню, де медики попередньо діагностували у нього "переохолодження, гіпертрофію, затримку психо-фізичного розвитку, анемію та рахіт. Після обстеження та лікування хлопчик буде поміщений в один із львівських дитячих будинків. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове полицейские совместно с сотрудниками социальной службы изъяли ребенка из неблагополучной семьи. Мальчик, которому еще не исполнилось и года, врачи поставили предварительный диагноз "переохлаждение, гипертрофия, задержка психо-физического развития, анемия и рахит". Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Ребенок был изъят на основании решения Франковской районной администрации. Когда работники сектора ювенальной превенции Франковского отдела полиции вместе с работниками социальной службы и службы по делам детей пришли в квартиру, расположенную в одном из домов по улице Княгини Ольги во Львове, мальчик плакал, а его мать находилась в состоянии алкогольного опьянения. Соседи сообщили правоохранителям, что в квартире часто собираются шумные компании, распивают спиртное, а ребенок часто плачет и не получает должного ухода, поскольку мать злоупотребляет алкоголем.

Младенца доставили в больницу, где медики предварительно диагностировали у него "переохлаждение, гипертрофию, задержку психо-физического развития, анемию и рахит. После обследования и лечения мальчик будет помещен в один из львовских детских домов. Сейчас решается вопрос об открытии уголовного производства.