следователь, полицейский, ДТПСлідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди слідчому одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією: правоохоронець, у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи за кермом автомобіля Daewoo, перевищив швидкість та наїхав на бетонну огорожу на узбіччі дороги. Внаслідок удару автомобіль перекинувся, а пасажир, який сидів біля підозрюваного, від отриманих травм помер до приїзду швидкої допомоги.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Львівської області.

Підозрюваному інкримінують ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Следователи теруправления ГБР, расположенного в городе Львове, сообщили о подозрении в совершении смертельной ДТП следователю одного из отделов полиции Главного управления Национальной полиции во Львовской области. Об этом сообщает пресс-служба ГБР.

По предварительной информации: полицейский в состоянии алкогольного опьянения, находясь за рулем автомобиля Daewoo, превысил скорость и совершил наезд на бетонное ограждение на обочине дороги. В результате удара автомобиль перевернулся, а пассажир, сидевший около подозреваемого, от полученных травм скончался до приезда скорой помощи.

Сейчас решается вопрос об избрании подозреваемому меры пресечения. Процессуальное руководство в уголовном производстве осуществляет прокуратура Львовской области.

Подозреваемому инкриминируют ч. 2 ст. 286 Уголовного кодекса Украины: нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами, повлекшие смерть потерпевшего. В случае доказательства вины, подозреваемому грозит наказание в виде лишения свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.