отравление,  ресторан, "Кривое озеро"Потерпілих від отруєння в ресторані "Криве озеро" на Львівщині збільшилося до 24 осіб. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

До Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф продовжують поступати повідомлення про госпіталізацію пацієнтів із симтомами гострого ентероколіту в інфекційне відділення КНП “Новояворівської РЛ ім. Юрія Липи” та КНП ЛОР “Львівська обласна клінічна лікарня”.

Всі вони 03.11.2019 року святкували весілля в ресторані "Криве озеро", що в м. Новояворівськ Яворівського р-ну, Львівської області, по вул. Зелена, 34.  В їжу вживали рибу смажену, червону рибу, фаршировані печериці, м’ясні слойки, тірамісу.

Всього госпіталізовано 24 особи (чотири дитини), з них в Новояворівської РЛ – 23 осіб (3 дитини), 1 дитина в ЛОІКЛ.

Станом на 16:00 12.11.2019 року в стаціонарі залишається 23 особи (3 дитини).

Стан у частини пацієнтів з покращенням, у 3-х - середньої важкості.

У трьох пацієнтів при проведенні лабораторних досліджень висіяно Salmonela enteritidis.


Пострадавших от отравления в ресторане "Кривое озеро" на Львовщине увеличилось до 24 человек. Об этом сообщает Департамент здравоохранения Львовской ОГА.

В Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф продолжают поступать сообщения о госпитализации пациентов с симптомами острого энтероколита в инфекционное отделение КНП "Новояворовской РБ им. Юрия Липы "и КНП ЛОР "Львовская областная клиническая больница".

Все они 03.11.2019 года праздновали свадьбу в ресторане "Кривое озеро", что в г. Новояворовск Яворовского района Львовской области, по ул. Зеленая, 34. В пищу употребляли рыбу жареную, красную рыбу, фаршированные шампиньоны, мясные слойки, тирамису.

Всего госпитализированы 24 человека (четверо детей), из них в Новояворовскую РБ - 23 человека (3 ребенка), 1 ребенок - в ЛОИКБ.

По состоянию на 16:00 12.11.2019 года в стационаре остается 23 человека (3 ребенка).

Состояние у части пациентов с улучшением, у 3-х - средней тяжести.

У трех пациентов при проведении лабораторных исследований высеяны Salmonela enteritidis.