остановка, парковка, знак, петицияЗняття знаку зупинка заборонена по вул. Тобілевича, щоб автомобілісти могли паркуватися, просять у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій

Автор петиції Роман Цюпка зазначає, що по вул. Тобілевича стоїть з правої сторони знак "зупинка заборонена", через що багато водіїв порушують, паркуючи свої машини.

"Давніше по вул. Тобілевича був двосторонній рух, проте його змінили на односторонній. Знак був встановлений, так як проїзд тролейбусів та й загалом рух у дві сторони перешкоджали припарковані праворуч машини. Зараз немає потреби у цьому знаку, тому прошу проголосувати за зняття знаку, для збільшення паркомісць", - пише він.

До кінця збору підписів залишилось 59 днів.


Снятие знака остановка запрещена по ул. Тобилевича, чтобы автомобилисты могли парковаться, просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций. 

Автор петиции Роман Цюпка отмечает, что по ул. Тобилевича стоит с правой стороны знак "остановка запрещена", из-за чего многие водители нарушают, паркуя свои машины.

"Более давно по ул. Тобилевича было двустороннее движение, однако его изменили на одностороннее. Знак был установлен, так как проезд троллейбусов и вообще движению в обе стороны препятствовали припаркованные справа машины. Сейчас нет необходимости в этом знаке, поэтому прошу проголосовать за снятие знака, для увеличения паркомест", - пишет он.

До конца сбора подписей осталось 59 дней.