мальчик, розыскОперативники Львівщини розшукали зниклого хлопця в  Івано-Франківську. Школяр цілий та неушкоджений. Правоохоронці вдячні всім, хто долучився до пошуків хлопчика. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В поліцію 12 листопада надійшло повідомлення від мешканки міста Броди про те, що її 14-річний син о 08.00 вийшов з дому та не повернувся.

До пошуків дитини були залучені працівники Бродівського відділення поліції та інших підрозділів. За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство) з позначкою "безвісти зниклий".

"Оперативні працівники Головного управління Нацполіції  Львівщини спільно з колегами з Прикарпаття розшукали хлопця в Івано-Франківську, невдовзі він повернеться додому. З дитиною нічого не сталося. Він живий та здоровий. Прохання до батьків: приділяйте більше уваги своїм дітям. Можливо, це саме те, чого вони найбільше потребують", - зазначив заступник начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.


Оперативники Львовщины разыскали пропавшего парня в Ивано-Франковске. Школьник целый и невредимый. Правоохранители благодарны всем, кто присоединился к поискам мальчика. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В полицию 12 ноября поступило сообщение от жительницы города Броды о том, что ее 14-летний сын в 08.00 вышел из дома и не вернулся.

К поискам ребенка были привлечены работники Бродовского отделения полиции и других подразделений. По факту было открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 УК Украины (умышленное убийство) с пометкой "без вести пропавший".

"Оперативные работники Главного управления Нацполиции Львовщины совместно с коллегами из Прикарпатья разыскали парня в Ивано-Франковске, вскоре он вернется домой. С ребенком ничего не случилось. Он жив и здоров. Просьба к родителям: уделяйте больше внимания своим детям. Возможно, это именно то , чего они больше всего нуждаются", - отметил заместитель начальника Главного управления Нацполиции во Львовской области полковник полиции Тарас Сабанюк.