авиакомпания, дети, тарифАвіакомпанія SkyUp оголосила про нульові тарифи для дітей. Для отримання нульового тарифу пасажир повинен одночасно забронювати квитки для дитини та як мінімум одного дорослого. Популярний авіаперевізник SkyUp запропонував нові правила, які будуть діяти на всі рейси до 28 березня включно. Про це повідомляє ZN.ua.

SkyUp ввів нульовий тариф для перевезення дітей у віці від 2 до 11 років включно на рейсах зі Львова, Запоріжжя та Харкова в Шарджі, який розташований, приблизно, в 30 км від Дубая.

Для отримання нульового тарифу пасажир повинен одночасно забронювати квитки для дитини та як мінімум одного дорослого.

При цьому з дитячого авіаквитка стягуються аеропортові збори. За даними SkyUp, вони відрізняються в залежності від аеропорту вильоту і становлять близько 1200-1300 грн в обидві сторони.

Правила перевезення багажу для дитини встановлюються в залежності від того, який тариф обраний для дорослого. Якщо це безбагажный тариф Basic, і дорослий, і дитина можуть взяти з собою тільки по 7 кг ручної поклажі. Якщо квитки куплені за тарифом Standard, кожен з пасажирів може додатково здати в багаж по одній валізі вагою до 23 кг.

YesКоментар редакційного кота Статуса:
А ось на котів акції не передбачені(( До речі, якщо потрібно летіти з Мурзіком, знайте, що йому потрібно мати як мінімум документ про зроблене щеплення від сказу. Якщо ж мова йде про міжнародні перельоти, то необхідно отримати міжнародний ветеринарний сертифікат. А ще можуть зажадати дозвіл на ввезення або транзит тварини або довідку про те, що тварина не представляє племінної цінності… Так, ми, коти потребуємо додаткової уваги..


Авиакомпания SkyUp объявила о нулевых тарифах для детей. Для получения нулевого тарифа пассажир должен одновременно забронировать билеты для ребенка и как минимум одного взрослого. Об этом сообщает ZN.ua.

Популярный авиаперевозчик SkyUp предложил новые правила, которые будут действовать на все рейсы до 28 марта включительно.

SkyUp ввел нулевой тариф для перевозки детей в возрасте от 2 до 11 лет включительно на рейсах из Львова, Запорожья и Харькова в Шардже, который расположен примерно в 30 км от Дубая.

Для получения нулевого тарифа пассажир должен одновременно забронировать билеты для ребенка и как минимум одного взрослого.

При этом из детского авиабилета взимаются аэропортовые сборы. По данным SkyUp, они отличаются в зависимости от аэропорта вылета и составляют около 1200-1300 грн в обе стороны.

Правила перевозки багажа для ребенка устанавливаются в зависимости от того, какой тариф выбран для взрослого. Если это безбагажный тариф Basic, и взрослый, и ребенок могут взять с собой только по 7 кг ручной клади. Если билеты куплены по тарифу Standard, каждый из пассажиров может дополнительно сдать в багаж по одной чемодане весом до 23 кг.