автобус, перевозчикЛьвівська міськрада укладе тимчасові договори з двома перевізниками, які забезпечують курсування автобусів на маршрутах №54, 48, 49, 50, 51, 53. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, інформує Dailylviv. 

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив у п’ятницю, 13 жовтня, рішення "Про забезпечення організації перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування". Про це повідомили в Львівській міськраді. Відповідно до прийнятого рішення, управління транспорту Львівської міської ради укладе тимчасові договори, терміном на три місяці, з двома перевізниками – ПАТ "Львівське автотранспортне підприємство 14630" та ТзОВ "Успіх БМ", позаяк у жовтні цього року закінчується дія договорів, укладених з ними. Ці перевізники здійснюють перевезення на автобусних маршрутах загального користування №54, №48, №49, №50, №51 та №53.

Як пояснив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, наразі діє заборона низки судів оголошувати новий конкурс на визначення перевізників на транспортних маршрутах Львова. Однак у жовтні цього року закінчують договори з двома перевізниками: ТзОВ "Успіх БМ" та ПАТ "Львівське автотранспортне підприємство 14630". Тому з метою запобігання різних правопорушень та забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах Львова, було вирішено, щоб управління транспорту уклало з цими перевізниками тимчасові договори, терміном на три місяці.

"Сподіваюся, що за цей час будуть врегульовані усі питання в судах і наше управління оголосить новий, прозорий конкурс на визначення перевізників", - зазначив він.


Львовский горсовет заключит временные договоры с двумя перевозчиками, которые обеспечивают курсирование автобусов на маршрутах №54, 48, 49, 50, 51, 53. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета, передает Dailylviv

Исполнительный комитет Львовского городского совета утвердил в пятницу, 13 октября, решение "Об обеспечении организации перевозок пассажиров на автобусных маршрутах общего пользования". Об этом сообщили в Львовском горсовете. В соответствии с принятым решением, управление транспорта Львовского городского совета заключит временные договоры сроком на три месяца, с перевозчиками – ОАО "Львовское автотранспортное предприятие 14630" и ООО "Успех БМ", так как в октябре этого года заканчивается действие договоров, заключенных с ними. Эти перевозчики осуществляют перевозки на автобусных маршрутах общего пользования №54, №48, №49, №50, №51 и №53.

Как пояснил и.о. начальника управления транспорта Львовского горсовета Олег Партыка, пока действует запрет ряда судов объявлять новый конкурс на определение перевозчиков на транспортных маршрутах Львова. Однако в октябре этого года заканчивается действие договоров с двумя перевозчиками: ООО "Успех БМ" и ОАО "Львовское автотранспортное предприятие 14630". Поэтому в целях предотвращения различных правонарушений и обеспечения бесперебойного предоставления услуг по перевозке пассажиров на автобусных маршрутах Львова, было решено, чтобы управление транспорта заключило с этими перевозчиками временные договоры сроком на три месяца.

"Надеюсь, что за это время будут урегулированы все вопросы в судах и наше управление объявит новый, прозрачный конкурс на определение перевозчиков", - отметил он.