парки, обработка, клещиУ львівських парках повторно проводять акарацидну обробку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Із вівторка, 10 вересня, за сприятливих погодних умов у міських парках розпочали повторну акарацидну обробку, аби мінімізувати та унеможливити виплід кліщів і, таким чином, вберегти мешканців від укусів. Департамент містобудування просить містян поставитись із розумінням до незручностей, які можуть виникнути під час проведення акарацидної обробки, та утриматись від відвідин парків упродовж 72 годин після обробки.

Сьогодні, під час проведення завершального етапу будуть оброблені парки:

  • "Кортумова гора";
  • "Імені І. Виговського";
  • "Левандівське озеро";
  • "Білогорща".

"Препарат має спрямовану дію винятково на паразитів і не є шкідливим для людей. Однак ми просимо мешканців поставитись із розумінням до незручностей, які виникатимуть під час проведення акарацидної обробки, та утриматись від відвідування згаданих парків упродовж 72 годин", — зазначили в департаменті містобудування.


Во львовских парках повторно проведут акарацидну обработку. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Со вторника, 10 сентября, при благоприятных погодных условиях в городских парках начали повторную акарацидну обработку, чтобы минимизировать и исключить размножение клещей и, таким образом, уберечь жителей от укусов. Департамент градостроительства просит горожан отнестись с пониманием к неудобствам, которые могут возникнуть во время проведения акарацидной обработки, и воздержаться от посещения парков в течение 72 часов после обработки.

Сегодня, во время проведения завершающего этапа будут обработаны парки:

  • "Кортумовая гора";
  • "Имени Выговского";
  • "Левандовское озеро";
  • "Билогорща".

"Препарат имеет направленное действие исключительно на паразитов и безвреден для людей. Однако мы просим жителей отнестись с пониманием к неудобствам, которые могут возникнуть во время проведения акарацидной обработки, и воздержаться от посещения упомянутых парков в течение 72 часов", - отметили в департаменте градостроительства.