кислота, спасатели, ваннаяУ Львові рятувальники зібрали розлиту в квартирі соляну кислоту. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

12 вересня о 16:08 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в м. Львів на вул. Філатова, на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку в квартирі відбулось розлиття соляної кислоти. До місця виклику виїхала група спеціальних робіт з радіаційного, хімічного та біологічного захисту хіміко-радіометричної лабораторії загону технічної служби ГУ ДСНС України у Львівській області.

Як з'ясувалось, розлиття кислоти відбулось під час прочищення каналізаційних труб у ванній кімнаті. Відділення радіаційно-хімічного та біологічного захисту зібрало соляну кислоту за допомогою піску, який в подальшому було утилізовано. Загалом зібрано кислоту у кількості 50 грам на площі 3 кв.м.

7066c6ca93411e535c81a34563ab2bc6.jpg a1f43876f3f410fd694cee26533c733d.jpg


Во Львове спасатели собрали разлитую в квартире соляную кислоту. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

12 сентября в 16:08 в Службу спасения "101" поступило сообщение о том, что в г. Львов на ул. Филатова, на третьем этаже трехэтажного жилого дома в квартире разлили соляную кислоту. К месту вызова выехала группа специальных работ по радиационной, химической и биологической защиты химико-радиометрической лаборатории отряда технической службы ГУ ГСЧС Украины во Львовской области.

Как выяснилось, разлив кислоты произошел во время прочистки канализационных труб в ванной комнате. Отделение радиационно-химической и биологической защиты собрало соляную кислоту с помощью песка, который в дальнейшем было утилизировано. В целом собрана кислота в количестве 50 грамм на площади 3 кв. м.