сторож, школа, полицияВ Самборі поліцейські встановлюють обставини смерті сторожа гімназії. Його тіло було виявлене в коридорі навчального закладу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 13 вересня, у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що у приміщенні місцевій гімназії на стільці в коридорі виявлено без ознак життя охоронця закладу, 48-річного жителя райцентру.

На місці працювала слідчо-оперативна група, встановлюються обставини смерті чоловіка. Тіло померлого скероване на судово-медичну експертизу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Самборе полицейские устанавливают обстоятельства смерти сторожа гимназии. Его тело было обнаружено в коридоре учебного заведения.

Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 13 сентября, в Самборский отдел полиции поступило сообщение о том, что в помещении местной гимназии на стуле в коридоре обнаружен без признаков жизни охранник заведения, 48-летний житель райцентра.

На месте работала следственно-оперативная группа, устанавливаются обстоятельства смерти мужчины. Тело умершего направлено на судебно-медицинскую экспертизу. Решается вопрос об открытии уголовного производства.