ДТП, девушкиВодій автомобіля Volkswagen та четверо його пасажирок госпіталізовані у реанімаційне відділення лікарні внаслідок ДТП у Кам’янка-Бузькому районі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 вересня близько 22.40 на автодорозі "Львів-Радехів-Луцьк" неподалік села Дернова у Кам’янка-Бузькому районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Passat, 23-річний мешканець району, не впорався з керуванням, здійснив наїзд на бордюр, після чого автомобіль з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій Volkswagen, який був госпіталізований  та четверо його пасажирок – усі односільчанки, мешканки району, троє віком 20 років та одна вісімнадцятирічна. Усі вони також госпіталізовані у реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Водитель автомобиля Volkswagen и четверо его пассажирок госпитализированы в реанимационное отделение больницы в результате ДТП в Каменка-Бугском районе. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 12 сентября около 22.40 на автодороге "Львов-Радехов-Луцк" близ села Дерновая в Каменка-Бугском районе.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Volkswagen Passat, 23-летний житель района, не справился с управлением, совершил наезд на бордюр, после чего автомобиль съехал в кювет.

В результате ДТП телесные повреждения получил водитель Volkswagen, который был госпитализирован, и четверо его пассажирок - все односильчанки, жительницы района, трое в возрасте 20 лет и одна восемнадцатилетняя. Все они также госпитализированы в реанимационное отделение местной больницы.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до ограничения свободы на срок до трех лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.