больница, кардиограф, кражаВ Дрогобичі поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до крадіжки кардіографу. Медичний прилад з місцевої лікарні викрав раніше судимий чоловік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Дрогобицький відділ поліції 11 серпня надійшло повідомлення про те, що у проміжок часу з 16.00 до 17.15 невідома особа викрала з лікарні кардіограф.

Як встановили працівники поліції, до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 22-річний дрогобиччанин.  Викрадений прилад у нього вилучений.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.


В Дрогобыче полицейские установили личность злоумышленника, причастного к краже кардиографа. Медицинский прибор из местной больницы похитил ранее судимый мужчина. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Дрогобычский отдел полиции 11 августа поступило сообщение о том, что в промежуток времени с 16.00 до 17.15 неизвестный похитил из больницы кардиограф.

Как установили сотрудники полиции, к совершению правонарушения причастен ранее судимый 22-летний дрогобиччанин. Похищенный прибор у него изъят.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до трех лет.

Досудебное расследование продолжается.