пожар, стерня, полеВогнеборці ліквідували пожежу стерні в Старосамбірському районі. Вигоріло 300 кв. м. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

12 серпня о 17:47 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу стерні в с. Товарна Старосамбірського району на відкритій території. Як повідомлялось, мешканці побачили вогонь в полі без нагляду, в близькості до лісу, тому викликали службу "101".

На місце пожежі було відправлено пожежне відділення 57-ого Державного пожежно-рятувального посту та відділення Місцевої пожежної команди с. Комаровичі. Пожежу було локалізовано о 18:46 та ліквідовано о 18:59. Вогнем було знищено стерню на площі 300 кв м.


Пожарные ликвидировали пожар стерни в Старосамборском районе. Выгорело 300 кв. м. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

12 августа в 17:47 спасателям поступило сообщение о пожаре стерни в с. Товарная Старосамборского района на открытой территории. Как сообщалось, жители увидели огонь в поле без присмотра, в близости к лесу, поэтому вызвали службу "101".

На место пожара было отправлено пожарное отделение 57-го Государственного пожарно-спасательного поста и отделение Местной пожарной команды с. Комаровичи. Пожар был локализован в 18:46 и ликвидирован в 18:59. Огнем была уничтожена стерня на площади 300 кв м.