погоня, угонщик, автомобильТікаючи від патрульних на краденому автомобілі, чоловік розбив його і спробував накивати п’ятами через поля. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні, близько 4-ї години ранку, патрульні 4-го батальйону почули по рації орієнтування про викрадений на вулиці Івана Величковського автомобіль Toyota Prado сірого кольору. Зі слів заявника, автомобіль рухається на виїзд зі Львова вулицею Шевченка.

Екіпаж, який перебував на вулиці Городоцькій, виїхав за межі міста і очікував, що автомобіль може проїхати повз них. Через лічені хвилини поліцейські побачили ідентичний викраденому позашляховик, але зі зміненими номерами і рухався він зі швидкістю близько 80 км/год. Патрульні прийняли рішення слідувати за згаданим автомобілем. Увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольору, звуковий сигнал і давши вказівку водієві зупинитися, почали переслідування, бо водій проігнорував усі вимоги і збільшив швидкість до 170 км/год.

Втікаючи, ймовірний зловмисник порушував правила дорожнього руху і виїжджав на зустрічну смугу. Під час переслідування екіпаж через рацію попросив допомогу колег. На перехресті з кільцевим рухом в селі Сокільники водій не впорався з керуванням, в’їхав у відбійних та з’їхав у кювет. З салону позашляховика вибіг чоловік і почав втікати в напрямку приватних будинків.

Поліцейські вибігли за ним і почали переслідування полем, до них одночасно приєднався ще один екіпаж і рота тактико-оперативного реагування. Правопорушника оточили і дали вказівку не чинити опору, після чого затримали. Патрульні встановили особу затриманого, ним виявився 22-річний львів’янин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, експертів та власника автомобіля. Він підтвердив, що це його транспортний засіб, адже на ньому встановлений трекер для відстежування. Тривають слідчі дії.


Убегая от патрульных на угнанном автомобиле, мужчина разбил его и попытался скрыться через поля. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Сегодня, около 4 часов утра, патрульные 4-го батальона услышали по рации ориентирование о похищенном на улице Ивана Величковского автомобиле Toyota Prado серого цвета. По словам заявителя, автомобиль движется на выезд из Львова по улице Шевченко.

Экипаж, который находился на улице Городоцкой, выехал за пределы города и ожидал, что автомобиль может проехать мимо. Через считанные минуты полицейские увидели идентичный угнанному внедорожник, но с измененными номерами, который двигался со скоростью около 80 км/ч. Патрульные приняли решение следовать за упомянутым автомобилем. Включив проблесковые маячки красного и синего цвета, звуковой сигнал и дав указание водителю остановиться, начали преследование, водитель проигнорировал все требования и увеличил скорость до 170 км/ч.

Убегая, вероятный злоумышленник нарушал правила дорожного движения и выезжал на встречную полосу. Во время преследования экипаж попросил помощь коллег. На перекрестке с кольцевым движением в селе Сокольники водитель не справился с управлением, въехал в отбойнык и съехал в кювет. Из салона внедорожника выбежал мужчина и начал убегать в направлении частных домов.

Полицейские выбежали за ним и начали преследование по полю, к ним одновременно присоединился еще один экипаж и рота тактико-оперативного реагирования. Правонарушителя окружили и дали указание не оказывать сопротивления, после чего задержали. Патрульные установили личность задержанного, им оказался 22-летний львовянин. На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу, экспертов и владельца автомобиля. Он подтвердил, что это его транспортное средство, ведь на нем установлен трекер для отслеживания. Продолжаются следственные действия.