грабеж, военнослужащий, ЛуганщинаУ центрі Львова раніше судимий чоловік пограбував військовослужбовця з Луганщини. Про це повідомляє "Варта 1" з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області. 

В Галицькиий відділ поліції 12 липня звернувся 25-річний житель Луганської області, який проходить військову службу на Львівщині. Він повідомив, що близько 10.25 на площі Міцкевича його пограбували. Зловмисник відібрав у нього мобільний телефон, наручний годинник та гроші в сумі 4 700 гривень.

Правоохоронці встановили, що до грабежу причетний раніше судимий 34-річний львів’янин. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.


В центре Львова ранее судимый мужчина ограбил военнослужащего с Луганщины. Об этом сообщает "Варта 1" со ссылкой на отдел коммуникации полиции Львовской области. 

В Галицькиий отдел полиции 12 июля обратился 25-летний житель Луганской области, который проходит военную службу на Львовщине. Он сообщил, что около 10.25 на площади Мицкевича его ограбили. Злоумышленник отобрал у него мобильный телефон, наручные часы и деньги в сумме 4700 гривен.

Правоохранители установили, что к грабежу причастен ранее судимый 34-летний львовянин. Он задержан в порядке ст. 208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. Сейчас решается вопрос об избрании ему меры пресечения.

По факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от четырех до шести лет.