парк, "Под Голоском"У Львові буде парк "Під Голоском" – відповідне рішення прийняли депутати Львівської міської ради на останній сесії.

6 червня сесія Львівської міської ради прийняла ухвалу "Про створення парку "Під Голоском" та надання ЛКП "Зелений Львів" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для збереження та використання парку "Під Голоском". Орієнтовна площа парку "Під Голоском" — 2,45 га.

Львівському комунальному підприємству "Зелений Львів" надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки у постійне користування для збереження та використання парку "Під Голоском" за рахунок земель, що не надані у власність або користування, з подальшим їх переведенням до земель рекреаційного призначення.


Во Львове будет парк "Под Голоском" - соответствующее решение приняли депутаты Львовского городского совета на последней сессии.

6 июня сессия Львовского городского совета приняла постановление "О создании парка "Под Голоском" и предоставление ЛКП "Зеленый Львов" разрешения на изготовление проекта землеустройства по отводу земельного участка для хранения и использования парка "Под Голоском". Ориентировочная площадь парка - 2,45 га.

Львовскому коммунальному предприятию "Зеленый Львов" предоставлено разрешение на изготовление проекта землеустройства по отводу этого земельного участка в постоянное пользование для хранения и использования парка "Под Голоском" за счет земель, не предоставленных в собственность или пользование, с последующим их переводом в земли рекреационного назначения.