лоукост, авиарейсы, ЛондонЛоукостер Ryanair почне рейси зі Львова та Києва у Лондон у вересні. Про це повідомляє УНІАН.

Одна із найбільших європейських лоукост-авіакомпаній Ryanair почне польоти зі Львова та Києва у Лондон у вересні 2017 року, а не з 30 жовтня, як планувала раніше, через високий попит з боку українців, повідомила прес-служба Ryanair.

"Ryanair буде здійснювати польоти з аеропортів Києва та Львова до аеропорту Лондона (Станстед) (5 і 2 рейси на тиждень відповідно) в рамках розширеного розкладу рейсів з України на період зимового сезону 2017", - йдеться в повідомленні.

За словами глави прес-служби Ryanair Робіна Кейлі, до 17 квітня квитки будуть продаватися за акційною ціною.

"З нагоди свята запускаємо продаж квитків на київському та львівському напрямках за ціною всього від 24,99 євро за переліт в вересні і жовтні, які доступні для бронювання до опівночі понеділка (17 квітня)", - цитує прес-служба Кейлі.


Лоукостер Ryanair начнет рейсы из Львова и Киева в Лондон в сентябре. Об этом сообщает УНИАН.

Крупнейшая европейская лоукост-авиакомпания Ryanair начнет полеты из Львова и Киева в Лондон в сентябре 2017 года, а не с 30 октября, как планировала ранее, из-за высокого спроса со стороны украинцев, сообщила пресс-служба Ryanair.

"Ryanair будет осуществлять полеты из аэропортов Киева и Львова в аэропорт Лондона (Станстед) (5 и 2 рейса в неделю соответственно) в рамках расширенного расписания рейсов из Украины на период зимнего сезона 2017", - говорится в сообщении.

По словам главы пресс-службы Ryanair Робина Кейли, до 17 апреля билеты будут продаваться по акционной цене.

"По случаю праздника запускаем продажу билетов на киевском и львовском направлениях по цене всего от 24,99 евро за перелет в сентябре и октябре, которые доступны для бронирования до полуночи понедельника (17 апреля)", - цитирует пресс-служба Кейли.