внедорожник, врезался, домВвечері 12 квітня у Львові, на вулиці Княгині Ольги, 39-річний водій позашляховика VW Touareg не впорався з керуванням та зіткнувся із житловим будинком. Від отриманих травм львів’янин помер в кареті швидкої міської допомоги. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Як зазначають в департаменті, ввечері 12 квітня о 20:52 львів’янин спочатку наскочив на бетоний бордюр, а потім зіткнувся із житловим будинком. Тіло померлого направлено в морг. Причини події  з'ясовуються, проводиться дослідча перевірка.

Попередньо встановлено, що чоловікові могло стати зле за кермом


Вечером 12 апреля во Львове на улице Княгини Ольги, 39-летний водитель внедорожника VW Touareg не справился с управлением и столкнулся с жилым домом. От полученных травм львовянин умер в карете скорой городской помощи. Об этом сообщает пресс-служба Департамента по вопросам гражданской защиты Львовской областной государственной администрации.

Как отмечают в департаменте, вечером 12 апреля, в 20:52 львовянин сначала налетел на бетонный бордюр, а затем столкнулся с жилым домом. Тело умершего направлено в морг. Причины происшествия выясняются, проводится доследственная проверка.

Предварительно установлено, что мужчине могло стать плохо за рулем.