соцопрос, традиции, коррупцияЛьвів посів перше місце серед міст України за індексом відчуття гордості за своє місто. Такими є результати Третього всеукраїнського муніципального опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" від імені Міжнародного республіканського інституту.

У Львова, а також у Вінниці та Харкова найбільший показник - 2,5. Львів'яни відзначили, що цінують, як в місті бережуть традиції і культуру країни, а також пишаються, що Львів дуже привабливий для туристів.

Крім того, у Львова один з найнижчих показників корупції по Україні - 0,3, менше цього випадків корупції, згідно з опитуванням, тільки в Сєвєродонецьку та Миколаєві.

Довідка SQ. Опитування було проведено в 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також в містах Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 000 респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує ± 3,5%. Досяжність респондентів в середньому склала 67,2%. Опитування було профінансовано урядом Канади.


Львов занял первое место среди городов Украины по индексу ощущения гордости за свой город. Таковы результаты Третьего всеукраинского муниципального опроса, проведенного социологической группой "Рейтинг" от имени Международного республиканского института.

У Львова, а также у Винницы и Харькова самый большой показатель - 2,5. Львовяне отметили, что ценят, как в городе берегут традиции и культуру страны, а также гордятся, что Львов очень привлекателен для туристов.

Кроме того, у Львова один из самых низких уровней коррупции по Украине – 0,3, меньше этого случаев коррупции, согласно опросу, только в Северодонецке и Николаеве.

Справка SQ. Опрос был проведен в 22 областных центрах Украины, не находящихся под контролем российских или пророссийских сил, а также в городах Мариуполь и Северодонецк на Донбассе. Исследование базируется на выборке из более чем 19 000 респондентов. Статистическая погрешность для каждого города не превышает ± 3,5%. Достижимость респондентов в среднем составила 67,2%. Опрос был профинансирован правительством Канады.