остановка, нападение, девушка, судУ Львові судитимуть розбійника, який напав на молоду дівчину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №3 скерувала до Франківського районного суду м. Львова обвинувальний акт стосовно 40-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 КК України (розбій).

Нагадаємо, що подія трапилась цьогоріч у січні на трамвайній зупинці неподалік перехресть вулиць Київської та Котляревського у Львові. Обвинувачений напав на 26-річну дівчину та завдав їй один удар ножем по обличчю. При цьому викрав сумку. Проте, зловмиснику не вдалось втекти з місця злочину, оскільки його затримав водій автомобіля, який проїжджав поруч, а також перехожі.

Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.


Во Львове будут судить разбойника, напавшего на молодую девушку. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №3 направила в Франковского районного суда г. Львова обвинительный акт в отношении 40-летнего львовянина, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.187 УК Украины (разбой).

Напомним, что происшествие произошло в этом году в январе на трамвайной остановке возле перекрестков улиц Киевской и Котляревского во Львове. Обвиняемый напал на 26-летнюю девушку и нанес ей один удар ножом по лицу. При этом похитил сумку. Однако злоумышленнику не удалось скрыться с места преступления, поскольку его задержал водитель автомобиля, который проезжал рядом, а также прохожие.

Во время досудебного расследования к подозреваемому применена строгий мера пресечения - содержание под стражей. Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы сроком от 3 до 7 лет.