Трускавец, ветер, повалилПротягом доби 11 грудня внаслідок ускладнення погодних умов травмовано 1 особу, пошкоджено дахи 2 будівель на Дрогобиччині. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

О 07:30  до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець на вул. Мазепи, 4 сильним вітром зірвало фрагмент покрівлі будинку, внаслідок чого було перекрито прохід до будинку та пошкоджено автомобіль Hundai L10. Рятувальники 7 ДПРЧ м. Трускавець  провели роботи по розрізанню  та прибиранню  фрагменту покрівлі з проходу в під’їзд.

  • О 15:43 надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець на вул. Городище сильний вітер повалив дерево на проїжджу частину. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з проїжджої частини.
  • О 15:49 надійшло повідомлення про те, що в м. Борислав на вул. Озерна вітер пошкодив дах на площі 64 кв.м. нежитлового будинку.
  • О 16:32 надійшло повідомлення про те, що в м. Дрогобич на вул. Шашкевича дерево впало на житловий будинок. Роботи по розрізанню дерева будуть проводитись з настанням світлої пори доби 12 грудня.
  • О 17:15 надійшло повідомлення про те, що в м. Трускавець на вул. Стебницька, внаслідок сильного пориву вітру, відбулося руйнування даху балкону з елементами стіни на 9-му поверсі житлового будинку. Внаслідок чого травмовано дівчину 2000 року народження. Потерпілу госпіталізовано до Трускавецької міської лікарні в  стані середньої важкості.
  • О 17:22 надійшло повідомлення про те, що в м. Борислав на вул. Трускавецька, на проїжджу частину автодороги Борислав-Трускавець впало дерево та пошкодило автомобіль Skoda Fabia. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибиранню його з проїжджої частини.
  • О 21:30 надійшло повідомлення про те, що в с. Гребенів Сколівського району дерево впало на проїжджу частину. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з проїжджої частини.
  • 12 грудня о 02:07 надійшло повідомлення про те, що в с. Ралівка Самбірського району дерево впало на проїжджу частину. Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по розрізанню дерева та прибирання його з проїжджої частини.

В течение суток 11 декабря в результате осложнения погодных условий травмирован 1 человек, повреждены крыши 2 зданий на Дрогобиччине. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

  • В 07:30 к спасателям поступило сообщение о том, что в г. Трускавец на ул. Мазепы, 4 сильным ветром сорвало фрагмент кровли дома, в результате чего был перекрыт проход к дому и поврежден автомобиль Hundai L10. Спасатели 7 ДПРЧ г. Трускавец провели работы по разрезанию и уборке фрагмента кровли с прохода в подъезд.
  • В 15:43 поступило сообщение о том, что в г. Трускавец на ул. Городище сильный ветер повалил дерево на проезжую часть. Пожарно-спасательным отделением проводились работы по разрезанию дерева и уборке его с проезжей части.
  • В 15:49 поступило сообщение о том, что в г. Борислав на ул. Озерная ветер повредил крышу на площади 64 кв.м. нежилого дома.
  • В 16:32 поступило сообщение о том, что в г. Дрогобыч на ул. Шашкевича дерево упало на жилой дом. Работы по разрезанию дерева будут проводиться с наступлением светлого времени суток 12 декабря.
  • В 17:15 поступило сообщение о том, что в г. Трускавец на ул. Стебницька, в результате сильного порыва ветра, произошло разрушение крыши балкона с элементами стены на 9-м этаже жилого дома. В результате травмирована девушка 2000 года рождения. Пострадавшая госпитализирована в Трускавецкую городской больницы в состоянии средней тяжести.
  • В 17:22 поступило сообщение о том, что в г. Борислав на ул. Трускавецкая, на проезжую часть автодороги Борислав-Трускавец упало дерево и повредило автомобиль Skoda Fabia. Пожарно-спасательным отделением проводились работы по разрезанию дерева и уборке его с проезжей части.
  • В 21:30 поступило сообщение о том, что в с. Гребней Сколевского района дерево упало на проезжую часть. Пожарно-спасательным отделением проводились работы по разрезанию дерева и уборка его с проезжей части.
  • 12 декабря в 2:07 поступило сообщение о том, что в с. Раливка Самборского района дерево упало на проезжую часть. Пожарно-спасательным отделением проводились работы по разрезанию дерева и уборка его с проезжей части.