пожар, домУ Бориславі вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

12 жовтня о 01:36 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Борислав, на вул. Нафтова, 34. Пожежа виникла в двоквартирному житловому будинку, розміром 10 х 15 м.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. О 02:10 вогнеборці локалізували пожежу та о 02:39 ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 7 кв.м, перекриття на площі 12 кв.м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Обставини та причина виникнення займання встановлюється.


В Бориславе пожарные ликвидировали пожар в жилом доме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

12 октября в 1:36 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Борислав, на ул. Нефтяная, 34. Пожар возник в двухквартирном жилом доме, размером 10 х 15 м.

Из-за сильного задымления спасателям пришлось работать в аппаратах на сжатом воздухе. В 2:10 пожарные локализовали пожар и в 2:39 ликвидировали в составе звена газодымозащитной службы. В результате пожара огнем уничтожена кровля на площади 7 кв.м, перекрытие на площади 12 кв.м, повреждены вещи домашнего обихода на площади 10 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 7 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.

В результате происшествия никто не пострадал. Обстоятельства и причина возникновения возгорания устанавливается.