авиарейс, ОАЭУкраїнський лоукостер SkyUp із 26 жовтня відкриває прямі рейси Львів – Шарджа. Прямі рейси до Шарджі виконуватимуться двічі на тиждень. Про це повідомляє туроператор JoinUp, що входить до однієї групи компаній із авіаперевізником, інформує “Твоє місто”. 

Рейси Львів – Шарджа виконуватимуться щосереди і щосуботи з 26 жовтня 2019 року до 28 березня 2020 року, тобто на період зимової навігації. Окрім того, SkyUp літатиме в Шарджу із Харкова і Запоріжжя.

ТОВ “Авіакомпанія “Скайап” зареєстроване у Києві в червні 2016 року. Його керівником став відомий експерт у сфері авіації Євген Хайнацький. Засновником SkyUp виступило ТОВ “ACS-Україна” Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp.


Украинский лоукостер SkyUp с 26 октября открывает прямые рейсы Львов - Шарджа. Прямые рейсы в Шарджу будут выполняться дважды в неделю. Об этом сообщает туроператор JoinUp, входящий в одну группу компаний с авиаперевозчиком, информирует "Твой город". 

Рейсы Львов - Шарджа будут выполняться по средам и субботам с 26 октября 2019 до 28 марта 2020 года, то есть на период зимней навигации. Кроме того, SkyUp будет летать в Шарджу из Харькова и Запорожья.

ООО "Авиакомпания" Скайап "зарегистрировано в Киеве в июне 2016 года. Его руководителем стал известный эксперт в области авиации Евгений Хайнацкий. Основателем SkyUp выступило ООО "ACS-Украина" Татьяны Альбы и Юрия Альбы, которым также принадлежит туроператор JoinUp.