девочка, розыскПоліція просить допомогти у розшуках 13-річної мешканки Пустомитівського району. 9 вересня вона вийшла з дому та назад не повернулася. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Пустомитівський відділ поліції 11 вересня близько 22.00 надійшло повідомлення від 40-річної мешканки одного з сіл району про те, що її 13-річна племінниця, Зубата Ірина Ігорівна, 9 вересня близько 10.00 вийшла з додому і назад не повернулася.

Прикмети: зріст 140 см, довге волосся, худорлявої тілобудови.

“Прохання до усіх, хто володіє інформацією про місцеперебування неповнолітньої, терміново зателефонувати на оперативну лінію 102”, - звертається поліція.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, поліцейські розшукали зниклу неповнолітню мешканку Пустомитівщини. Близько 16.00 працівники сектору реагування патрульної поліції виявили її в одному з торгівельних центрів Пустомитівщини.

Дитина здорова та неушкоджена, працівники ювенальної превенції проводять з нею профілактичну бесіду. Вирішується питання про її поміщення в дитячий притулок.


Полиция просит помочь в поисках 13-летней жительницы Пустомытовского района. 9 сентября она вышла из дома и обратно не вернулась. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Пустомытовский отдел полиции 11 сентября около 22.00 поступило сообщение от 40-летней жительницы одного из сел района о том, что ее 13-летняя племянница, Зубатая Ирина Игоревна, 9 сентября около 10.00 вышла из домой и обратно не вернулась.

Приметы: рост 140 см, длинные волосы, худощавого телосложения.

"Просьба ко всем, кто владеет информацией о местонахождении несовершеннолетней, срочно позвонить на оперативную линию 102", - обращается полиция.

Как сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области, полицейские разыскали пропавшего несовершеннолетнего жительницу Пустомитивщины. Около 16.00 сотрудники сектора реагирования патрульной полиции обнаружили ее в одном из торговых центров Пустомитивщины.

Ребенок здоров и невредима, работники ювенальной превенции проводят с ним профилактическую беседу. Решается вопрос о ее помещения в детский приют.