школа, задержаниеПід час затримання, чоловік застосував до патрульних газовий балончик. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні, близько 5 години ранку, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Володимира Великого, двоє невідомих в масках ходять по території школи, заглядають у вікна та хочуть потрапити всередину.

Інспектори приїхали на місце та побачили вказаних чоловіків. Коли офіцери почали до них наближатися, вони почали втікати. На вимогу зупинитися чоловіки не реагували та побігли у різні сторони. Патрульні проінформували в радіоефір напрямок руху осіб та описали одяг.

Спецпідрозділ тактико-оперативного реагування (ТОР), який був неподалік, побачив одного з втікачів та зупинив його. Чоловік почав чинити активний опір та застосував в сторону правоохоронців газовий балончик. Його затримали та викликали слідчих. Також, біля приміщення школи патрульні виявили два велосипеди, які згодом доставили до Франківського відділу поліції, щоб встановити, чи не викрадені вони. 28-річного мешканця Львова передали слідчим.

09804af1526cc5c421ed06d133c9f2dd.jpg 3d4729f1be8c4cdc331d3f806e41b529.jpg


Во время задержания, мужчина применил к патрульным газовый баллончик. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Сегодня, около 5:00 утра, патрульные получили информацию, что на улице Владимира Великого, двое неизвестных в масках ходят по территории школы, заглядывают в окна и хотят попасть внутрь.

Инспекторы приехали на место и увидели указанных мужчин. Когда офицеры начали к ним приближаться, они начали убегать. На требование остановиться мужчины не реагировали и побежали в разные стороны. Патрульные проинформировали в радиоэфир направление движения лиц и описали одежду.

Спецподразделение тактико-оперативного реагирования (ТОР), который был неподалеку, увидел одного из беглецов и остановил его. Мужчина начал оказывать активное сопротивление и применил в сторону правоохранителей газовый баллончик. Его задержали и вызвали следователей. Также, у здания школы патрульные обнаружили два велосипеда, которые впоследствии доставили в Франковского отдела полиции, чтобы установить, не похищены они. 28-летнего жителя Львова передали следователям.