ремонт, дорогаШляховики завершили влаштування асфальтобетонного дорожнього покриття на автомобільній дорозі загального користування обласного значення Буськ – Вузлове в межах с. Яблунівка. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Львівської області.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області на даній автомобільній дорозі підрядником виконані роботи з влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім підсиленням основи щебенево-піщаною сумішшю.

У відповідності до виділеного фінансування на вказаній ділянці дорожниками відремонтовано 1,7 км автомобільної дороги.

9f6256266b26723e2af3f3d0605b56a8.jpg 91394490ec66c7da8719e6f7c8d03e00.jpg


Дорожники завершили устройство асфальтобетонного дорожного покрытия на автомобильной дороге общего пользования областного значения Буск - Узловое в пределах с. Яблоновка. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог Львовской области.

По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области на данной автомобильной дороге подрядчиком выполнены работы по устройству выравнивающего и верхнего слоев асфальтобетонного дорожного покрытия с предыдущим усилением основы щебеночно-песчаной смесью.

В соответствии с выделенного финансирования на указанном участке дорожниками отремонтировано 1,7 км автомобильной дороги.