председатель, РГАГоловою Яворівської районної державної адміністрації призначено Ігоря Самардака. Про це йдеться у Розпорядженні Президента України №142/2018-рп.

Самардака Ігоря Степановича призначено головою Яворівської районної державної адміністрації Львівської області з 14 вересня 2018 року зі строком випробування три місяці та оплатою праці відповідно до законодавства.

Як повідомляє ZAXID.NET. 37-річний Ігор Самардак у 2015 році був кандидатом у депутати Львівської обласної ради від "Блоку Петра Порошенка". На виборах до ВРУ 2012 року Самардак балотувався від партії УДАР Віталія Кличка.

У своїй декларації як кандидата на посаду голови Яворівської РДА Ігор Самардак вказав, що він є кінцевим бенефіціарним власником приватної установи "Науково-дослідний інститут судових експертиз та права", він також є власником ТзОВ "Макро – Інвест". У 2017 році він отримав понад 2 млн грн доходу від підприємницької діяльності. Із 2015 року Ігор Самардак також є в.о. директора ДП "Львівський науково-дослідний і проектний інститут "ЛьвівбудмНДІпроект".

Нагадаємо, що у липні 2018 року президент звільнив Ореста Хляна з посади голови Яворівської РДА. Він був головою РДА більше двох років, а до цього працював заступником голови Яворівської РДА. Раніше голова ЛОДА Олег Синютка заявляв, що Ореста Хляна підозрюють у хабарництві, однак сам Орест Хлян заперечував, що його затримували правоохоронці. Також жодної офіційної інформації про підозру Ореста Хляна у хабарництві не було.


Председателем Яворовский районной государственной администрации назначен Игорь Самардак. Об этом говорится в распоряжении Президента Украины №142 / 2018-рп.

Самардак Игорь Степанович назначен председателем Яворовской районной государственной администрации Львовской области с 14 сентября 2018 со сроком испытания три месяца и оплатой труда в соответствии с законодательством.

Как сообщает ZAXID.NET. 37-летний Игорь Самардак в 2015 году был кандидатом в депутаты Львовского областного совета от "Блока Петра Порошенко". На выборах в ВРУ 2012 Самардак баллотировался от партии УДАР Виталия Кличко.

В своей декларации в качестве кандидата на пост главы Яворовской РГА Игорь Самардак указал, что он является конечным бенефициарным владельцем частного учреждения "Научно-исследовательский институт судебных экспертиз и права", он также является владельцем ООО "Макро - Инвест". В 2017 году он получил более 2 млн грн. дохода от предпринимательской деятельности. С 2015 Игорь Самардак также и.о. директора ГП "Львовский научно-исследовательский и проектный институт" ЛьвовстройНДИпроект ".

Напомним, что в июле 2018 президент уволил Ореста Хляна с должности председателя Яворовской РГА. Он был председателем РГА более двух лет, а до этого работал заместителем председателя Яворовской РГА. Ранее председатель ЛОГА Олег Синютка заявлял, что Ореста Хляна подозревают во взяточничестве, однако сам Орест Хлян отрицал, что его задерживали правоохранители. Также никакой официальной информации о подозрении Ореста Хляна во взяточничестве не было.