дорога, ремонтНа замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядник продовжує ремонтувати автомобільну дорогу загального користування державного значення

Т-18-06 Рівне - Млинів - Берестечко - Буськ - Перемишляни в рамках поточного дрібного ремонту на найзруйнованіших ділянках. На сьогоднішній день ремонтні роботи тривають на території Буського та Золочівського районів, а саме поблизу населених пунктів Русилів, Балучин та Мазів. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Зокрема, сьогодні стартували роботи з влаштування асфальтобетонного дорожнього покриття у с. Русилів.

На інших вказаних ділянках дорожники працюють над стабілізацією основи.


По заказу Службы автомобильных дорог в Львовской области подрядчик продолжает ремонтировать автомобильную дорогу общего пользования государственного значения Т-18-06 Ровно - Млинов - Берестечко - Буск - Перемышляны в рамках текущего мелкого ремонта на самых разрушенных участках. На сегодняшний день ремонтные работы ведутся на территории Бусского и Золочевского районов, а именно вблизи населенных пунктов Русилов, Балучин и Мазив. Об этом сообщает Служба автомобильных дорог в Львовской области.

В частности, сегодня стартовали работы по устройству асфальтобетонного дорожного покрытия в с. Русилов.

На других указанных участках дорожники работают по стабилизации основания.