рецедивист, грабительСлідчий Дрогобицького відділу поліції, перебуваючи поза службою, став очевидцем скоєння злочину, повідомив про подію своїх колег - працівників відділу поліції та разом з оперативниками карного розшуку затримав зловмисника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

11 липня близько 18.30 на вулиці Війтівська Гора у Дрогобичі на 38-річного місцевого мешканця, котрий саме вийшов з магазину, напав невідомий чоловік, вирвав у нього з рук гроші у сумі вісімсот гривень та намагався втекти.

Очевидцем скоєння злочину став слідчий Дрогобицького відділу поліції, котрий перебував поза службою, – він розпочав переслідування зловмисника і повідомив про це у відділ поліції. Разом з оперативниками карного розшуку, котрі негайно прибули на місце події, наздогнав та затримав втікача, яким виявився 26-річний раніше судимий місцевий мешканець. Речові докази у нього вилучені.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Також йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченому ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.


Следователь Дрогобычского отдела полиции, находясь вне службы, стал очевидцем совершения преступления, сообщил о происшествии своим коллегам - сотрудникам отдела полиции и вместе с оперативниками уголовного розыска задержал злоумышленника. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

11 июля около 18.30 на улице Вийтивская Гора в Дрогобыче на 38-летнего местного жителя, который как раз вышел из магазина, напал неизвестный мужчина, вырвал у него из рук деньги в сумме восемьсот гривен и пытался убежать.

Очевидцем совершения преступления стал следователь Дрогобычского отдела полиции, который находился вне службы, - он начал преследование злоумышленника и сообщил об этом в отдел полиции. Вместе с оперативниками уголовного розыска, которые немедленно прибыли на место происшествия, догнал и задержал беглеца, которым оказался 26-летний ранее судимый местный житель. Вещественные доказательства у него изъяты.

Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, суд избрал для него меру пресечения - содержание под стражей. Также ему сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.186 (грабеж) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от четырех до шести лет лишения свободы.

Досудебное расследование продолжается.