велосипедист, ворПоліцейські встановили особу велосипедиста, загиблого внаслідок ДТП на Львівщині. Також встановлено, що чоловік їхав на велосипеді, який за кілька годин до трагедії був викрадений у мешканця одного з сіл Бродівського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 12 липня близько другої годин ночі на автодорозі "Київ-Чоп" у Бродівському районі. 

Як попередньо встановили працівники Бродівського відділення поліції, водій автомобіля Opel Omega, 43-річний мешканець Рівненської області, скоїв наїзд на велосипедиста, який у подальшому потрапив під колеса автомобіля Mercedes, яким керував 48-річний львів’янин. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 36-річний мешканець одного з сіл Бродівського району. Також встановлено, що він їхав на велосипеді, який за кілька годин до ДТП був викрадений у мешканця іншого села на Бродівщині. Також з місця автопригоди поліцейські вилучили інші викрадені речі.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють обставини події.


Полицейские установили личность велосипедиста, погибшего в результате ДТП на Львовщине. Также установлено, что мужчина ехал на велосипеде, который за несколько часов до трагедии был похищен у жителя одного из сел Бродовского района. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, дорожно-транспортное происшествие произошло 12 июля около двух часов ночи на автодороге "Киев-Чоп" в Бродовском районе. 

Как предварительно установили работники Бродовского отделения полиции, водитель автомобиля Opel Omega, 43-летний житель Ровенской области, совершил наезд на велосипедиста, который в дальнейшем попал под колеса автомобиля Mercedes, которым управлял 48-летний львовянин. От полученных травм мужчина скончался на месте происшествия.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

Правоохранители установили личность погибшего - им оказался 36-летний житель одного из сел Бродовского района. Также установлено, что он ехал на велосипеде, который за несколько часов до ДТП был похищен у жителя другого села на Бродовщине. Также с места ДТП полицейские изъяли другие похищенные вещи.

Досудебное расследование продолжается, полицейские устанавливают обстоятельства происшествия.