ДТП, велосипедистНа Львівщині внаслідок наїзду Opel загинув велосипедист. Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 липня близько другої годин ночі на автодорозі "Київ-Чоп" у Бродівському районі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Opel Omega, 43-річний мешканець Рівненської області, скоїв наїзд на велосипедиста, котрий від отриманих травм помер на місці події. Особу загиблого поліцейські встановлюють.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

f726532b8dedecf25ee9cb4008174795.jpg


На Львовщине в результате наезда Opel погиб велосипедист. Дорожно-транспортное происшествие произошло 12 июля около двух часов ночи на автодороге "Киев-Чоп" в Бродовском районе. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Opel Omega, 43-летний житель Ровенской области, совершил наезд на велосипедиста, который от полученных травм скончался на месте происшествия. Личность погибшего полицейские устанавливают.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.