ДТП, деревоНа Сокальщині водій Passat скоїв наїзд на дерево та отримав тілесні ушкодження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 липня близько 16.00 на автодорозі Червоноград-Радехів в одному з сіл Сокальського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Passat, 61-річний мешканець Радехівського району, не впорався з керуванням, після чого автомобіль зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Сокальщине водитель Passat совершил наезд на дерево и получил телесные повреждения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 11 июля около 16.00 на автодороге Червоноград-Радехов в одном из сел Сокальского района.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Volkswagen Passat, 61-летний житель Радеховского района, не справился с управлением, после чего автомобиль столкнулся с деревом. В результате ДТП водитель получил телесные повреждения и был госпитализирован.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.