места отдыха, рекреации, Львовская область, проектНа Львівщині реалізують 12 проектів в межах конкурсу "Краща громадська екологічна ініціатива". Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

У Львівській обласній раді обрали переможців обласного конкурсу екопроектів "Краща громадська екологічна ініціатива" 2017. На заходи екопроектів з обласного бюджету передбачено 1 млн грн. Відповідно до умов конкурсу переможці повинні розпочати роботи по реалізації проектів до 1 серпня цього року.

На розгляд Конкурсної комісії було подано 19 екопроектів, метою яких є вирішення екологічних проблем Львівщини. Після тривалого обговорення комісія відібрала з них 12. Зокрема, фінансовий ресурс на реалізацію задуманого отримають регіональний ландшафтний парк "Надсянський", РЛП "Верхньодністровські Бескиди", РЛП "Равське Розточчя" на облаштування місць короткострокового відпочинку та рекреації, а також планується розробка інтерактивної карти об’єктів природно-заповідного фонду Львівщини та низка навчальних семінарів з екоменеджменту та природоохоронного законодавства, в тому числі і для новостворених об’єднаних територіальних громад.

Відповідно до умов конкурсу максимальний розмір фінансування становив 100 тис. гривень.


На Львовщине реализуют 12 проектов в рамках конкурса "Лучшая общественная экологическая инициатива". Об этом сообщает пресс-служба Львовского областного совета.

Во Львовском областном совете выбрали победителей областного конкурса Экопроект "Лучшая общественная экологическая инициатива" 2017. На мероприятия экопроекта из областного бюджета предусмотрены 1 млн грн. Согласно условиям конкурса победители должны начать работы по реализации проектов до 1 августа этого года.

На рассмотрение конкурсной комиссии было подано 19 экопроектов, целью которых является решение экологических проблем Львовщины. После длительного обсуждения комиссия отобрала из них 12. В частности, финансовый ресурс на реализацию задуманного получат региональный ландшафтный парк "Надсянский", РЛП "Верхнеднестровские Бескиды", РЛП "Равское Расточье" на обустройство мест краткосрочного отдыха и рекреации, а также планируется разработка интерактивной карты объектов природно-заповедного фонда Львовщины и ряд обучающих семинаров по экоменеджменту и природоохранному законодательству, в том числе и для вновь объединенных территориальных общин.

Согласно условиям конкурса максимальный размер финансирования составил 100 тыс. гривен.