балкон, реставрация, софинансированиеСьогодні на адмінкомісії у Львівській міській раді щодо пам’яток архітектури анонсували розробку програми співфінансування реставрації балконів в пам’ятках архітектури. Про це повідомляє заступник міського голови з розвитку Андрій Москаленко. 

За його словами, ця програма буде за таким самим принципом, що і співфінансування брам та дерев’яних вікон в пам’ятках архітектури. Найближчим часом відбудеться обговорення щодо відсотковості фінансування, критеріїв відбору

Тим часом цьогоріч коштом міста вже тривають роботи на 34 балконах в пам’ятках архітектури, ще 27 балконів у планах (триває експертиза ПКД).


Сегодня на админкомисии во Львовском городском совете в отношении памятников архитектуры анонсировали разработку программы софинансирования реставрации балконов в памятниках архитектуры. Об этом сообщает заместитель городского головы по развитию Андрей Москаленко. 

По его словам, эта программа будет по такому же принципу, что и софинансирование ворот и деревянных окон в памятниках архитектуры. В ближайшее время состоится обсуждение по процентности финансирования, критериям отбора

Между тем в этом году за счет города уже ведутся работы на 34 балконах в памятниках архитектуры, еще 27 балконов в планах (длится экспертиза ПСД).