комиссия, окна, штрафНа черговому засіданні адмінкомісії щодо порушень на пам’ятках архітектури складено 12 протоколів за заміну дерев'яних вікон на пластикові. Про це повідомляє заступник міського голови з розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у facebook

Сьогодні адміністративна комісія щодо порушень на пам'ятках архітектури склала 12 протоколів за заміну дерев’яних вікон на пластикові. Власників оштрафували по 1700 гривень.

"Памятайте, що реставрація краще заміни дерева на пластик. І в нас діє програма співфінансування реставрації вікон", - зазначив заступник міського голови.


На очередном заседании админкомиссии о нарушениях на памятниках архитектуры составлено 12 протоколов за замену деревянных окон на пластиковые. Об этом сообщает заместитель городского головы по развитию Андрей Москаленко на своей странице в facebook

Сегодня административная комиссия по нарушениям на памятниках архитектуры составила 12 протоколов за замену деревянных окон на пластиковые. Владельцев оштрафовали по 1700 грн.

"Помните, что реставрация лучше замены дерева на пластик. И у нас действует программа софинансирования реставрации окон", - отметил заместитель городского головы.