ресторан, отравление, свадьбаУчора у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню почали звертатися люди, які їли у ресторані "Червона Рута" вже після злощасного весілля. Захворілих вже 55 осіб. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні пацієнтів, що були гостями на весіллі в ресторані "Червона Рута" у м. Львові 08 червня 2019 року. У всіх зафіксовані симптоми: висока температура (39,9о), понос, блювота.

На весіллі було близько 100 осіб. Звернення та госпіталізація, окрім ЛОІКЛ, були зафіксовані в Новояворівській РЛ ім. Юрія Липи.

Крім того, 11 червня 2019 року в ЛОІКЛ почали звертались пацієнти, які вживали їжу в ресторані “Червона Рута” під час святкувань Причастя і Хрестин 9 червня, або просто прийшли в ресторан поїсти 9-10 червня 2019 року. Всього в заклади охорони здоров’я області за допомогою звернулось 55 осіб (6 дітей), з них 49 осіб госпіталізовано (6 дітей.), 2 пацієнти (1 дитина) виписано зі стаціонару на вимогу.

Станом на 21:00 11 червня 2019 року в стаціонарі залишається 47 осіб, з них 5 дітей. Стан госпіталізованих пацієнтів середньої важкості. 6 осіб були оглянуті в ЛОІКЛ і від госпіталізації відмовились.

З 10 червня ресторан закрито.


Вчера во Львовскую областную инфекционную клиническую больницу начали обращаться люди, которые ели в ресторане "Червона Рута" уже после злосчастной свадьбы. Заболевших уже 55 человек. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

Напомним, во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации в Львовскую областную инфекционную клиническую больницу пациентов, которые были гостями на свадьбе в ресторане "Червона Рута" в г. Львове 8 июня 2019 года. У всех зафиксированы симптомы: высокая температура (39,9), понос, рвота.

На свадьбе было около 100 человек. Обращения и госпитализация, кроме ЛОИКЛ, были зафиксированы в Новояворовской районной больнице им. Юрия Липы.

Кроме того, 11 июня в ЛОИКБ начали обращались пациенты, которые употребляли пищу в ресторане "Червона Рута" во время празднования Причастия и Крестин 9 июня, или просто пришли в ресторан поесть 9-10 июня. Всего в учреждения здравоохранения области с помощью обратилось 55 человек (6 детей), из них 49 человек госпитализированы (6 детей), 2 пациента (1 ребенок) выписаны из стационара по требованию.

По состоянию на 21:00 11 июня в стационаре остается 47 человек, из них 5 детей. Состояние госпитализированных пациентов средней тяжести. 6 человек были осмотрены в ЛОИКЛ и от госпитализации отказались.

С 10 июня ресторан закрыт.