патрульные, водитель, парикНа вулиці Енергетичній у Львові крадій проник у салон автомобіля, поки водій міняв колесо. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора під час відпрацювання на вулиці Енергетичній екіпаж патрульної поліції помітив чоловіка в перуці. Він вийшов з автомобіля Renault Kangoo та намагався бути непомітним. Поряд з автомобілем перебував ще один чоловік, який замінював колесо. Особа в перуці, як тільки побачила екіпаж патрульної поліції, почала втікати. Інспектори зупинили чоловіка та спитали, чи водій знає його. З‘ясувалося, що власник автомобіля вперше бачить цю людину.

Патрульні переглянули камери спостереження, які зафіксували, що невідомий у перуці проколов шину автомобіля і дочекався, аби його почали замінювати. А тоді скористався можливістю і проник в салон автомобіля.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Власник автомобіля написав заяву. Згодом, підозрюваного доставили до Галицького відділу поліції. Там з‘ясувалося, що це іноземець – він пред’явив довідку з консульства. Чоловік розповів, що паспорт він здав для продовження його терміну дії. Справу передали слідчим.


На улице Энергетической во Львове вор проник в салон автомобиля, пока водитель менял колесо. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера во время отработки на улице Энергетической экипаж патрульной полиции заметил мужчину в парике. Он вышел из автомобиля Renault Kangoo и старался быть незаметным. Рядом с автомобилем находился еще один человек, который менял колесо. Человек в парике, как только увидел экипаж патрульной полиции, начал убегать. Инспекторы остановили мужчину и спросили, знает ли его водитель. Выяснилось, что владелец автомобиля впервые видит этого человека.

Патрульные просмотрели записи с камер наблюдения, которые зафиксировали, что неизвестный в парике проколол шину автомобиля и дождался, чтобы ее начали менять. А тогда воспользовался возможностью и проник в салон автомобиля.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. Владелец автомобиля написал заявление. Впоследствии подозреваемого доставили в Галицкий отдела полиции. Там выяснилось, что это иностранец - он предъявил справку из консульства. Мужчина рассказал, что паспорт он сдал для продления его срока действия. Дело передали следователям.