Сыхов, Санта-Барбара, трамвайЕлектропідстанції не витримують навантаження з введенням нового маршруту на Сихів. Про це повідомляється у групі “Варта 1”

Як зазначають активісти с посиланням на ППО ЛКП “Львівелектротранс”, наразі трамвайний -маршрут №2 змінив маршрут. Частина трамваїв їде маршрутом “Коновальця-Центр-Вітовського-Коновальця“, а частина - “Коновальця-Вітовського-Центр-Коновальця”. Необхідність у цьому виникла у зв’язку з проведенням аварійних робіт на сихівській ділянці маршруту №8, оскільки вийшов з ладу “силовий кабель” та підстанції не витримують такого навантаження.

Маршрут №8 курсує без змін.

Термін виконання ремонтних робіт невідомий.


Электроподстанции не выдерживают загрузки с введением нового маршрута на Сыхов. Об этом сообщается в группе "Варта 1"

Как отмечают активисты со ссылкой на ПВО ЛКП "Львовэлектротранс", пока трамвайный маршрут №2 изменил маршрут. Часть трамваев едет по маршруту "Коновальца –Центр- Витовского- Коновальца", а часть - "Коновальца-Витовского-Центр-Коновальца". Необходимость в этом возникла в связи с проведением аварийных работ на Сыховском участке маршрута №8, поскольку вышел из строя "силовой кабель", и подстанции не выдерживают такой нагрузки.

Маршрут №8 курсирует без изменений.

Срок выполнения ремонтных работ неизвестен.