ребенок, забыли, магазинПатрульні відвезли немовля в дитбудинок, бо п’яний батько забув дівчинку в магазині. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 16:00 на телефон гарячої лінії 102 звернулися продавці з магазину на вулиці Кульпарківській та повідомили, що чоловік залишив в них своє немовля. Патрульні прибули на місце події та побачили 7-місячну дитину, яким опікувалися працівниці магазину. Інспектори знайшли батька дитини, який перебував неподалік в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Чоловік не пам’ятав, де залишив дитину. А вживав алкоголь через сімейні проблеми, а також тому, що жінка в лікарні. Патрульні намагалися дізнатися в батька, чи є в нього родичі, які можуть забрати дитину. Спершу чоловік почав розказувати незрозумілі історії, проте згодом повідомив, що проживає з батьком. Поліцейські подзвонили дідусеві та взнали, що він погано бачить, а тому забрати дитини не зможе. На місце події викликали інспектора ювенальної превенції Залізничного відділу поліції. Дівчинку передали в будинок дитини.


Патрульные отвезли младенца в детдом, потому что пьяный отец забыл девочку в магазине. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера, около 16:00 на телефон горячей линии 102 обратились продавцы из магазина на улице Кульпарковской и сообщили, что мужчина оставил у них свою малышку. Патрульные прибыли на место происшествия и увидели 7-месячного ребенка, за которым присматривали работницы магазина. Инспекторы нашли отца ребенка - он находился неподалеку в состоянии сильного алкогольного опьянения.

Мужчина не помни, где оставил ребенка. А употреблял алкоголь по семейным проблемам, а также потому, что его жена в больнице. Патрульные пытались узнать у отца, есть ли у него родственники, которые могут забрать ребенка. Сначала мужчина начал рассказывать непонятные истории, однако позже сообщил, что проживает с отцом. Полицейские позвонили дедушке и узнали, что он плохо видит, а потому забрать ребенка не сможет. На место происшествия вызвали инспектора ювенальной превенции Железнодорожного отдела полиции. Девочку передали в дом ребенка.