пожар, полигон, свалкаУ Новояворівську третю добу триває гасіння пожежі на сміттєзвалищі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

10 березня до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Новояворівськ Яворівського району на відкритій території полігону твердих побутових відходів, на площі 8000 кв.м. Процес ліквідації пожежі ускладнюється із поповненням запасів води. Найближче вододжерело розташоване на відстані близько 2 км. Крім того - ускладненням погодних умов, шквальним вітром.

Протягом 11 березня вогнеборці ліквідували загорання на площі 3 500 кв.м. Пожежу вдалось локалізувати. До гасіння було залучено 58 чоловіки особового складу та 10 одиниць спецтехніки.

Станом на 12 березня залишилось ліквідувати пожежу орієнтовно на площі 1500 кв.м. Наразі роботи по ліквідації пожежі тривають.


В Новояворовске третьи сутки продолжается тушение пожара на свалке. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

10 марта по Службы спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Новояворовск Яворвского района на открытой территории полигона твердых бытовых отходов, на площади 8000 кв.м. Процесс ликвидации пожара осложняется пополнением запасов воды. Ближайший водоисточник расположен на расстоянии около 2 км. Кроме того - осложнением погодных условий, шквальным ветром.

В течение 11 марта пожарные ликвидировали возгорание на площади 3500 кв.м. Пожар удалось локализовать. К тушению были привлечены 58 человека личного состава и 10 единиц спецтехники.

По состоянию на 12 марта осталось ликвидировать пожар ориентировочно на площади 1500 кв.м. Сейчас работы по ликвидации пожара продолжаются.